Annonce

Få et godt tilbud på facaderenovering i Barrit

Her kan du finde adresser og kontaktoplysninger til håndværkere, som kan hjælpe dig med facaderenovering i Barrit. Det er typisk murere, som arbejder med de forskellige teknikker inden for facaderenovering. Vil du gerne have en god pris på en facaderenovering i Barrit, kan du prøve at indhente 3 tilbud via 3Byggetilbud, som vi gør reklame for. Du skal blot bruge et par minutter på at beskrive din opgave, og så vil du blive kontaktet inden for 3 arbejdsdage. Det er en ganske gratis og uforpligtende service, som endda inkluderer en gratis entrepriseforsikring, som giver dig mulighed for at spare penge.

» Få 3 uforpligtende tilbud på facaderenovering
Find en murer til facaderenovering i Barrit

Hvad omfatter en facaderenovering?

En facaderenovering handler helt grundlæggende om at renovere en facade på en bygning, så den får et flot udseende. Det kan være, at facaden er blevet slidt af vind og vejr, eller måske er den skadet på grund af hærværk eller forkert udført håndværk. Sådanne skader bør man udbedre, så de ikke bliver værre og dermed endnu dyrere at reparere.

Rent fagligt er en facaderenovering et vidt begreb, fordi det dækker over mange mulige løsninger. Ofte er det en murer, der tager sig af facaderenoveringer, som fx kan være omfugning af et hus, sandblæsning, pudsning eller vandskuring. Udskiftning af vinduer og døre kan også komme på tale, hvis træet i vinduesrammerne er mørnet, eller man ønsker en mere energivenlig bolig.

Omfugning af hus i Barrit

Fugerne kan begynde at smuldre på ældre huse, så murværket begynder at se slidt ud. Hvis der mangler for meget af fugerne, kan murstenene begynde at løsne sig og falde ud.

En omfugning er et omfattende arbejde. Først skal de gamle fuger fræses ud. Det er hårdt arbejde, som tager tid. Man fræser fugerne i et mindre område ad gangen netop for at undgå at beskadige murværket. Derefter fylder man ny mørtel i de tomme fuger.

Efter endt omfugning vil bygningen fremstå flot og velholdt, murværkets levetid vil være forlænget og man vil komme eventuelle fugtproblemer til livs.

Overvej også hulmursisolering

Skal du have omfuget dit hus, kan du overveje at få lavet en hulmursisolering samtidig. Det er en forholdsvis billig metode til energirenovering, men den vil efterlade spor i dit murværk, som dog kan udbedres ved en omfugning. Derfor kan det være en god idé at slå to fluer med et smæk.

Er du i tvivl, om dit hus trænger til efterisolering, kan du mærke på husets ydervægge. Er de koldere end husets indervægge, og er der måske endda tegn på fugt eller skimmelsvamp, kan det være tegn på, at en fagmand bør undersøge husets isolering. Selv om dit hus tidligere er blevet efterisoleret, kan isoleringen godt være faldet sammen, så den ikke er så effektiv længere.

Sandblæsning af facade

Trænger din facade til at blive renset for maling, kalk, alger og skidt, er en sandblæsning ofte første skridt i en facaderenovering. Det giver et godt underlag for den videre renovering af facaden, som fx kan være ny maling, vandskuring eller pudsning.

Hvad koster en facaderenovering i Barrit?

Prisen for en facaderenovering afhænger i høj grad af antallet af kvadratmeter murværk, som skal renoveres. Facadens højde spiller også ind, fordi det kan være nødvendigt at sætte et stillads op.

Vil du gerne danne dig et indtryk af prisniveauet, inden du laver en aftale med en murer, kan det være en god idé at indhente flere tilbud. Det kan være lidt tidskrævende, fordi du skal ringe rundt til flere forskellige murere, som måske ikke en gang har tid til at tage din opgave.

Har du travlt, kan du i stedet vælge at udfylde en formular hos 3byggetilbud, som vi reklamerer for. Det tager kun et øjeblik, og du vil så inden for 3 hverdage blive kontaktet med 3 uforpligtende tilbud på facaderenovering i Barrit. På den måde har du mulighed for at spare både tid og penge. Er du ikke tilfreds med de tilbud, som du modtager, står det dig frit for at takke nej. Som minimum vil du have fået et indblik i, hvad en facaderenovering i Barrit koster.